Сирний суп у хлібі

Image

Інгредієнти для приготування сирного супу:
Хлібці круглі (хліб грубого помелу)-3шт.;
Картоплі-2-3шт.;
Гриби - 300г.;
Цибуля-1шт.;
Вершки-100 мл.;
Сир «Вершковий»  - 50г.;
Цибуля порей;
Рослинна олія;
Сіль,перець.

Приготування сирного супу:

Крок 1: Готуємо хлібні тарілочки. Для цього рівномірно відрізаємо верхівку хліба,щоб стінки залишалися однаковими. За допомогою ложки для морозива вирізаємо серцевину у хліба. Після чого на 10-15 хвилин відправляємо хлібець в духовку, щоб він підсушився.

Image
Image
Image

Крок 2: Готуємо овочі. Дістаємо цибулю, картоплю та очищаємо їх від шкірки, після чого нарізаємо кубиками. Потім промиваємо добре гриби і  також ріжемо невеликими шматочками. У воду, розбавлену з сіллю, вкидаємо картоплю і варимо до напів готовності. Поки готується картопля, обсмажимо цибулю на соняшниковій олії до золотистого кольору. Потім кладемо до цибулі гриби і смажимо до готовності.

Image
Image
Image

Крок 3: Варимо суп та подаємо до столу. До картоплі додаємо обсмажені гриби з цибулею. В цю ж масу кидаємо сир «Вершковий» і молоко. Суп повинен варитися до готовності картоплі. Після готовності додаємо суміш у блендер і збиваємо до однорідності всіх інгредієнтів і трохи солимо і перчимо. Подаємо суп з посипаними зверху смаженими грибочками і нарізаним пореєм. Потім накриваємо хлібною скоринкою і даємо настоятися 10-20 хвилин.

Image
Image
Image
Смачного!

Закуска «Сирно-горіхові рафаелло»

Image

Інгредієнти для приготування:

твердий сир «Золотий горішок»: 300 г.
крабові палички: 200 г.
оливки без кісточок великі: 150 г
мигдаль: жменя
часник: 3 зубчики
майонез та спеції: за смаком

Приготування:

Сир натерти на дрібній тертці, видавити часник і заправити майонезом. Додати спеції за смаком. Крабові палички також натерти на дрібній тертці.
Кожну оливку нафарширувати цілим мигдалем. З сирної маси зліпити невелику кулю, поклавши в середину оливку з мигдалем. Тепер цю кульку обваляти у крабової стружці

Сирний пиріг «Ланселот»

Image

Інгредієнти для приготування:
Для тіста:
борошно - 200 г,
вершкове масло - 100 г,
холодна вода - 100 г.
дрібка солі,
олія для змащування форми.
Для начинки:
твердий сир «Ланселот» - 250 г,
яйце - 2 шт.,
молоко - ½ склянки,
вершки 20% жирності - ½ склянки,
сіль, червоний мелений перець - за смаком. 

Приготування:
Борошно змішати з сіллю, додати м’яке вершкове масло та замісити круте тісто, поступово вливаючи воду. Тонко розкачати тісто та викласти в форму для випікання. Випікати в розігрітій до температури 200°С духовці протягом 15 хвилин. Натерти сир на дрібній тертці. Яйця збити з молоком, вершками та дрібкою солі до однорідної консистенції. На готове тісто викласти тертий сир, додати сіль перець та інші спеції за смаком. Залити сир яєчно-молочною сумішшю. Випікати пиріг ще протягом 25-30 хвилин. Подавати теплим. 

Рулети з баклажанів з твердим сиром та помідором

Image

Інгредієнти для приготування:

Баклажани: 3 шт.
Томати: 3 шт.
Сир твердий «Російський» ТМ «Сири Бурлука»: 100 г.
часник (зубчик) : 4 шт.
майонез
зелень
олія

 

Приготування:

Баклажани вимити, нарізати уздовж пластинами, посолити і залишити постояти 20 хвилин. Потім змити сіль, викласти на гарячу сковороду з олією і обсмажити. Якщо на обсмажених баклажанах багато жиру викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Часник очистити, натерти на дрібній тертці, змішати з майонезом. Помідори вимити, нарізати часточками. Твердий сир натерти на дрібній тертці. Баклажани намазати майонезом з часником, посипати дрібно нарізаною зеленню кропу, покласти шматочок помідора і посипати твердим сиром. Згорнути рулетиком. Баклажани готові. Смачно і швидко.

Картопляні деруни з твердим сиром

Image

Інгредієнти для приготування:

картопля – 600 гр.;
яйце – 1 шт.;
цибуля – 1-2 шт. (залежно від розміру);
борошно – 3-4 ст. л.;
рослинне масло – 40-50 гр.;
твердий сир ТМ «Сири Бурлука»  – 100 гр. (за бажанням можна більше);
сіль, чорний мелений перець і інші приправи – за смаком.

 

Приготування:

Картоплю промити, очистити, натерти на крупній або дрібній тертці. За бажанням з пюре можна злити сік, або ж залишити рідину для «соковитості». Очищену підготовлену цибулю краще терти на дрібній тертці, щоб вийшло пюре, з якого можна злити зайвий сік. Сир твердий натерти на крупній тертці.
В пластиковій мисці перемішати цибулю, картоплю, яйце, додати сир, сіль, перець і приправи. Потім додати борошно, після чого масу перемішати. За консистенцією вона повинна нагадувати жирну сметану.
Для смаження потрібно або чавунна сковорідка, або з антипригарним покриттям. Перед смаженням олію на сковороді розігріти, потім ложкою викласти оладки і обсмажити з двох сторін.

Сирно-кабачкова запіканка «Ситий Бурлук»

Image

Інгредієнти для приготування:

400 г сиру,
300 г кабачків,
100 г помідорів,
кілька гілочок зелені,
3 яйця,
150 г борошна
щіпка коріандру,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком.

 

Приготування:

Кабачки натерти на крупну тертку, посолити, залишити на півгодини і злити сік. Подрібнити зелень. Сир протерти через сито, розбовтати яйця, сіль, спеції і борошно. Перемішати, додати  кабачкову масу, зелень і знову все перемішати. Викласти страву з сиру в змащену маслом або застелену папером для випічки форму. Зверху розкласти порізані кружальцями помідори, зелень і відправити у розігріту до 180°С духовку. Випікати 40-50 хвилин.
Трохи остудити запіканку, дістати  із форми і подавати як окрему страву або у вигляді гарніру.

Сирно-яєчна запіканка «Бурлучок»

Image

Інгредієнти для приготування:

2 великі цибулини;
3 ст. л. вершкового масла;
1/4 склянки в’ялених помідорів;
1,5 склянки тертого твердого сиру;
1 склянку панірувальних сухарів;
7 яєць (кількість яєць залежить від розміру вашої сковороди);
сіль, перець за смаком.

Приготування:

Розігріти духовку до 180*С. Нарізати цибулю тонкими півкільцями. Розтопити на сковороді вершкове масло й обсмажити цибулю до м’якості. Додати до цибулі подрібнені в’ялені помідори. Змішати в мисці панірувальні сухарі з твердим сиром. Половину цієї суміші додати до цибулі на сковороді. Ложкою зробити поглиблення в сирно-цибулевій подушці за кількістю яєць. Акуратно розбити по одному яйцю в кожну із заглиблень. Посолити і поперчити страву. Посипати яйця іншою частиною сиру з сухарями і поставити в духовку на 15-20 хвилин, запікати до рум’яної скоринки.
Смачного! 

©2018 Burluk-Cheese. All Rights Reserved.